Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

opmerkelijk

Vrouw krijgt tweedehandsjes aangeboden van wasserette die ondergoed kwijtraakte

Vrouw krijgt tweedehandsjes aangeboden van wasserette die ondergoed kwijtraakte

Een vrouw die in een seniorencomplex in Gelderland woont, raakte naar eigen zeggen haar ondergoed kwijt bij een wasserette. Ze kreeg er tweedehands exemplaren voor terug.

| Yara Mureau

Bij het ‘nieuwe’ ondergoed zat een opvallend briefje.

Lees ook
Deze strandkunstenaar zet zijn talent in voor eenzame ouderen

Brief
Twittergebruiker Kos deelde de boodschap, die hij via via in handen kreeg. ‘Wij hebben alles onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat er geen was van u bij ons is zoekgeraakt. Iemand anders heeft beslist uw was meegenomen. Echter: omdat wij het voor u vervelend vinden, ontvangt u hierbij wat onbekend ondergoed. Wellicht kunt u deze gebruiken’.

Verontwaardigd
Het briefje zorgde voor de nodige verontwaardiging op Twitter.

Reactie
Sjef Bartels, eigenaar van de desbetreffende wasserette, is verrast door de commotie. “Die is echt nooit hier geweest. Ik denk dat mevrouw een beetje in de war was”, vertelt hij aan het AD. “Een week later kregen we van haar een zak met vijf nieuwe onderbroeken, dus ik denk dat ze die kwijt was. We doen de was voor tientallen verzorgingshuizen en seniorencomplexen en er ligt altijd wel iets dat niet meer terug te bezorgen is.”

SNACKS | OPMERKELIJK

Bron: Twitter @Kos_ | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer opmerkelijk

Lees dit ook even

Please update your browser