Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

opmerkelijk

Vader vindt scheermesjes in pot witte bonen in tomatensaus: 'Ik wilde ze eten met mijn kinderen'

Vader vindt scheermesjes in pot witte bonen in tomatensaus: 'Ik wilde ze eten met mijn kinderen'

Robbie Orsel uit Emmen dacht een potje witte bonen in tomatensaus warm te maken toen hij twee scheermesjes tussen de bonen zag drijven. Aan ‘RTV Drenthe’ laat de man weten enorm geschrokken te zijn.

| Marloes van Wijnen

“Ik wilde de bonen samen met mijn kinderen opeten.”

Scheermesjes tussen de witte bonen

De man kocht de pot bij de Lidl in zijn woonwijk. Na zijn ontdekking besloot hij de mesjes terug in de pot te stoppen, om vervolgens zijn verhaal te doen bij de supermarkt. Inmiddels heeft een woordvoerder laten weten dat ze de melding uiterst serieus nemen. Er wordt uitvoerig onderzoek gedaan naar de mesjes, en hoe die in de pot terecht zijn gekomen.

Lees ook
Het kan áltijd gekker en dus lanceert Lidl een – je leest het goed – frikandellenpizza

Geschrokken vader

Ondertussen bekomt Robbie nog even van de schrik. “Het zweet breekt me uit als ik eraan denk wat er had kunnen gebeuren, want dat hadden we vrijwel zeker niet overleefd”, zegt hij tegen de Drenthse omroep. Als hij terugdenkt aan zijn vondst, gaan zijn nekharen naar eigen zeggen weer rechtop staan. Hij vermoedt namelijk dat de scheermesjes doelbewust in de pot zijn gestopt. “Wie doet nou zoiets?”

NIEUWS | OPMERKELIJK | ETEN & DRINKEN

Bron: RTV Drenthe | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer opmerkelijk

Lees dit ook even

Please update your browser