Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

opmerkelijk

Lugubere vondst: tientallen kinderlichamen gevonden in uitvaartcentrum Amerika

Lugubere vondst: tientallen kinderlichamen gevonden in uitvaartcentrum Amerika

Een bizarre vondst in de Amerikaanse stad Detroit: in een uitvaartcentrum zijn meer dan zestig lichamen van levenloze kinderen gevonden. Sommige lagen er al jaren. 

| Maaike van de Graaf

Dat meldt de politie.

Uitvaartcentrum Amerika

De autoriteiten van de staat Michigan spreken van “gruwelijke omstandigheden” en hebben het uitvaartcentrum wegens nalatigheid gesloten en de vergunning ingetrokken. Sommige lichamen werden gevonden in een vrieskist, andere lichamen lagen in dozen. Ze werden in plaats van gecremeerd of begraven, verstopt in het mortuarium. Sommige resten lagen er al een jaar, bleek volgens The New York Times uit onderzoek.

Lugubere vondst

De ontdekking volgt op de vondst van de resten van elf kinderen of foetussen in een ander uitvaartcentrum in Detroit. In het plafond van het gebouw ontdekte de politie de lichamen die lagen verstopt in kartonnen dozen en vuilniszakken. In een anonieme brief aan de politie stond toen waar de politie moest zoeken.

Lees ook
Lugubere gebeurtenis in Frankrijk: alleenstaande vrouw ‘opgegeten’ door eigen honden

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer opmerkelijk

Lees dit ook even

Please update your browser