Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

opmerkelijk

Effect van roken bij eeneiige tweeling goed te zien

Effect van roken bij eeneiige tweeling goed te zien

Bij deze eeneiige tweeling is het effect van roken wel heel goed te zien. De ene dame rookt niet en haar zus paft al zestien jaar.

Het verschil is enorm.

Effect
Op de website Imgur.com worden de hele dag foto’s geplaatst door bezoekers. Deze onderstaande foto verscheen ook op de site.

Foto boven: ANP
Foto onder: Imgur.com

9CZNEB6

NIEUWS | GEZOND | OPMERKELIJK

Bron: Froot.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

IrisIris

Alleen roken is geen goede meetwaarde, je moet alles meenemen, levensstijl, omgeving, klimaat, kinderen of niet etc.

HenkHenk

Moraal van het verhaal: Je krijgt een scheve mondvan niet-roken.

EveEve

Lekker onderzoek, zeg. Daar is niets wetenschappelijks aan. Er komt wel meer kijken in het leven dan alleen roken of niet roken. Zoals zwangerschap, zonnebaden, etc.

Vilborg BenediktVilborg Benedikt

die ene is een buiten bij,een getekend daar om, denk ik

JacquelineJacqueline

Wat een onzin om af te gaan op een foto, je weet en ziet niet hoe iemand er van binnen uitziet! Bovendien ik rook niet, drink niet, gebruik geen drugs, nooit gedaan ook, maar heb net zulk droog haar als de rokende zus. Droog haar ligt niet aan het roken hoor. Haar gezicht is aangetast door de zon. Maar eerlijk gezegd ziet die niet-rokende zus er aan de buitenkant ook niet bepaald gezond uit. Die zou wel wat meer naar buiten mogen. Dus tja.....mijn mening om zo te vergelijken, pure onzin. Maak scans en doe bloedproeven, uiterlijk zegt niets over je gezondheid. Laat die vrouw toch lekker roken, zolang ik niet met haar hoef mee te roken.

MikeMike

zoo inderdaad die linke is echt lelijk.doe mijn maar de rechte, die heb te minsten nog een tintje.

 bas bas

Jij rookt zeker

NatalijaNatalija

Komop !!! Klopt niet. Is wel slecht voor jou , maar iedereen heeft me tenminste 5 jaar minder en god ... Ik rook heel veel. Jij moet nooit aan beginnen !!! Voor andere redenen dan mooi face. Ik zit heel goed uit van buiten, maar van binnen ... Wil je niet weten.

CarolineCaroline

Vraag me serieus af wie van de 2 dan de roker is!

karethkareth

Maar...is dat alleen van roken? Zo te zien aan de sproetjes zit onze rookster ook wel meer in de zon dan haar zusje. En het is bekend dat de zon ook funest is voor de huid. Gevalletje combi denk ik?

marleenmarleen

IMGUURRRRRRRRR <3 is erg leuk.

Meer opmerkelijk

Lees dit ook even

Please update your browser