Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ook jullie zien Oprah Winfrey wel zitten in het Witte Huis

Twitter ontplofte, de koers van Weight Watchers steeg en #OprahForPresident was urenlang trending. De speech van Oprah Winfrey (video hierboven) maakte aardig wat los. 

| Isabel Ockers

Ook jullie gaven massaal aan Oprah graag als president van Amerika te zien.

Lees ook
Waarom iedereen vindt dat Oprah Winfrey de nieuwe Amerikaanse president moet worden

Nog geen plannen
Alles op social media staat in het teken van Oprah. Niet alleen jullie reageerden, ook de perschef van het Witte Huis geeft z’n mening en vele internationale bekendheden laten weten achter Oprah te staan. Tegen persbureau Bloomberg zei Oprah dat ze nog geen plannen had om zich kandidaat te stellen als president. Maar twee vrienden vertelden aan CNN dat ze er wel degelijk ‘actief over nadenkt’.

Echte leider
Sinds Donald Trump president is vinden democraten dat ze geen ‘echte leider’ hebben. Na de president-waardige speech van Oprah zouden velen graag zien dat ze het in 2020 opneemt tegen Trump. De perschef van het Witte Huis, Hogan Gidley, zei tegen verslaggevers dat hij Oprah als een uitdaging ziet. “We kijken uit naar elke uitdaging, of dat nou Oprah is of iemand anders.” De partner van Oprah, Stedham Graham, zegt tegen de Los Angeles Times dat Oprah er zeker voor gaat, als mensen daar interesse in hebben.

Dit is wat jullie vinden van het idee van Oprah als president. 

Op onze Mening op Maandag reageerden jullie massaal met de duimpjes omhoog. 

Jullie mening luidde als: ‘Riep ik tien jaar geleden al, beste keuze voor de Verenigde Staten’ tot ‘2020 pas? Ze zou nu ook al geschikt zijn’. Kortom: het enthousiasme spatte eraf.

Dit is wat de bekendheden vinden.

Dit is wat de media vinden.

 

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Facebook/ Los Angeles Times/ Twitter/ CNN | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser