Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Oma Dien (90) van Dave en Donny Roelvink overleden: 'Jij was alles voor mij'

Oma Dien (90) van Dave en Donny Roelvink overleden: 'Jij was alles voor mij'

De oma van Dave en Donny Roelvink is vandaag op negentigjarige leeftijd overleden. Dat laten de Roelvinkjes met een bericht op Instagram weten.

| Yara Mureau

Hun oma kwakkelde al een tijdje met haar gezondheid. In augustus werd ze opgenomen in het ziekenhuis nadat ze onwel was geworden.

‘Oma, jij was mijn leven’

‘De allerliefste vrouw in m’n leven. Oma, bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is’, schrijft Dave op zijn Instagram. ‘Jij was mijn leven. Je was het mooiste wat me ooit is overkomen en zal je nooit, maar dan ook nooit van m’n leven vergeten. Rust zacht, mijn hartje.’ Oma Dien was in verschillende televisieprogramma’s van De Roelvinkjes te zien. Afgelopen zomer ging ze samen met haar kleinzoon naar Ibiza voor ’t programma Dave en Dien op Ibiza.

‘Liefde van mijn leven’

Ook Donny Roelvink heeft een bericht op Instagram geplaatst. ‘Jij was alles voor mij. Jij hebt mij grootgebracht, je was mijn tweede moeder. De liefde van mijn leven is niet meer. Geen tranen genoeg die dit kunnen verwerken. Oma ik hou van jou, voor altijd.’

Lees ook
Taakstraf, geldboete en rijontzegging voor Dave Roelvink na dronken dollemansrit

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: LINDA.meiden 22 - Mick de Lint

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis
Advertorial

Leuk die kerstboom, maar op deze manier haal je de kerst pas écht in huis

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat alles meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser