Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Olga Zuiderhoek (71): 'Vroeger deed ik voor de grap alsof ik waarzegster was'

Actrice Olga Zuiderhoek (71) en presentator Rik van de Westelaken (46) praten tijdens hun shoot voor de LINDA.161 ‘GELUK OF GELAZER’ over horoscopen en leven na de dood.

| Isabel Ockers

Zo geloven ze beiden niet in de horoscopen, maar moet Rik toegeven dat ze soms akelig goed kloppen.

Lees ook
Marco Borsato (50): Ik denk dat Leontine me een slippertje wel vergeeft

Neppe waarzegster
Als Olga een glazen bol zou hebben, zou ze er toch niet in kijken. “Vroeger deed ik voor de grap een haarband in en speelde ik een waarzegster. Ik lulde psychologisch uit mijn nek maar mensen geloofden het.” Rik gelooft eigenlijk niet in horoscopen maar tóch klopt die van hem wel. “Stieren zijn huiselijk en koppig: dat ben ik ook.”

Leven na de dood
Op de vraag of ze in leven na de dood geloven, antwoordt Rik dat hij niet denkt dat er een hemel is. “Ik geloof wel dat er iets bestaat als verder gaan in een andere energie.” Olga gelooft er helemaal niets van: “Het lijkt me verschrikkelijk, dan zie je al die mensen ineens weer.”

Bekijk de backstagevideo hierboven. Lees het hele interview in LINDA. 161 ‘GELUK OF GELAZER’, die vanaf woensdag 20 december in de winkel ligt: bestel hem hier

VIDEO'S | BACKSTAGE | NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | LINDA.161 GELUK OF GELAZER

Bron: LINDA.161 GELUK OF GELAZER | Foto: LINDA.161 GELUK OF GELAZER / Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser