Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Winkels SuperTrash blijven open en Olcay is dankbaar voor alle steun

Winkels SuperTrash blijven open en Olcay is dankbaar voor alle steun

De winkels van Olcay Gulsens SuperTrash, dat failliet verklaard is, blijven voorlopig open. Ze laat weten dankbaar te zijn voor de steunbetuigingen die ze de afgelopen dagen heeft gekregen.

| Marlon Achteresch

Er wordt momenteel gekeken naar de mogelijkheden voor het bedrijf om een doorstart te maken.

Lees ook
SuperTrash is failliet en Olcay Gulsen vertelt er zichtbaar aangeslagen over bij ‘Boulevard’

Werknemers behouden baan

Olcay, die nog steeds aandeelhouder van het modebedrijf is, maakte dinsdag het faillissement bekend. De werknemers van SuperTrash behouden hun baan zolang de winkels open blijven, liet de curator weten bij RTL Boulevard. Het merk heeft vijf eigen winkels en franchisers runnen de overige zeven vestigingen.

‘Ik ben er kapot van’

Olcay laat weten dat ze dankbaar is voor alle steun die ze de afgelopen dagen heeft gekregen. In De Telegraaf zegt ze dat de lieve berichten haar heel erg goed doen: “Het geeft me kracht dat mensen zo reageren en positief over SuperTrash als merk zijn. Ik heb met hart en ziel twaalf jaar keihard gewerkt en het is fijn als mensen dat begrijpen.” Verder vertelt ze dat het faillissement hard aankomt. “Ik ben er kapot van en doodop, eigenlijk wil ik nu alleen nog maar slapen.”

NIEUWS | MODE | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser