nieuws

O, wat kijken we hier naar uit: Frank en Rogier krijgen eigen realityprogramma

O, wat kijken we hier naar uit: Frank en Rogier krijgen eigen realityprogramma

Ze stalen vorige maand de harten van miljoenen mensen. Levensgenieters Frank en Rogier uit het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ keren gelukkig terug op de buis, met een eigen programma.

| Robin Nanninga

En het format past he-le-maal in hun straatje.

Lees ook
We vroegen Frank uit ‘Steenrijk, Straatarm’ of we hem en Rogier snel weer op tv zien

Paleis voor een prikkie
Op dit nieuws hoopten we stiekem al een tijdje, want de twee mannen verdíenen hun eigen programma. In Paleis voor een prikkie gaat het stel huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met weinig middelen omtoveren tot droomwoning. Hun budget is minimaal, dus de mannen moeten hun creativiteit in de strijd gooien.

Steenrijk, straatarm
Maar dat is aan Frank en Rogier wel besteed. In de uitzending van Steenrijk, Straatarm, waarin de mannen ruilden met een gezin dat leeft van een minimaal inkomen, was te zien hoe de twee zoveel mogelijk van hun dagelijkse budget opspaarden om het huis van het gezin op te leuken. Met succes.

SBS6
Kijkers waren lyrisch over het duo en riepen meteen dat de twee een eigen tv-programma moesten krijgen. Wij belden na de uitzending met Frank. Toen zei hij: “We staan er zeker voor open, maar eerst moeten er goede afspraken gemaakt worden. Het heeft geen zin om een programma te gaan maken, als niet duidelijk is waar het wordt uitgezonden.” Het koppel was toen al door meerdere mediapartijen benaderd. Inmiddels is bekend dat SBS6 het programma gaat uitzenden.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: SBS6 | Foto: Vincent TV Producties

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser