nieuws

Nostalgie op groot doek: Pathé vertoont in september oude Disney-films

Nostalgie op groot doek: Pathé vertoont in september oude Disney-films

Pathé gaat in de maand september vier oude Disney-films op groot doek vertonen: ‘The Jungle Book’, ‘Wall-E’, ‘101 Dalmatiërs’ en ‘Pocahontas’ zijn voor korte tijd weer te zien.

| Marloes van Wijnen

Voor de liefhebber.

Lees ook
Trailer nieuwe Disney-film met Oprah Winfrey is veelbelovend

Nostalgie
Het is de derde keer dat Pathé de heuse Disney-maand organiseert. De films zijn te zien in zowel de Engelstalige als de Nederlands versies. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan, dus wees er snel bij als jij jouw favo Disney-klassieker nog één keer in de bioscoopzaal wil zien.

Vier favorieten
The Jungle Book uit 1967 vertelt het verhaal van een weesjongetje dat in een oerwoud wordt opgevoed door dieren. Wall-E (2008) is het verhaal van een rijdende vuilnisbak die op aarde is achtergebleven nadat de mensheid op zoek is gegaan naar een schonere planeet. 101 Dalmatiërs uit 1961 gaat over een wrede zakenvrouw die zich heeft voorgenomen een jas van puppybont te maken. Pocahontas (1995) is het geromantiseerde verhaal van een indiaanse prinses die verliefd wordt op een koelbloedige Britse legerleider.

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser