Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Nieuwe tijden'-actrice Désirée Viola (26) overleden

'Nieuwe tijden'-actrice Désirée Viola (26) overleden

De Vlaamse actrice Désirée Viola is afgelopen vrijdag op 26-jarige leeftijd overleden. De actrice was in Nederland bekend van haar rol in ‘Nieuwe Tijden’, een spin-off van ‘GTST’.

| Marlie van Zoggel

Dat hebben Belgische media vandaag bekendgemaakt.

Bekendheid

Viola verwierf in België ook bekendheid door rollen in de jeugdsoap Galaxy Park en de Studio 100-reeks Prinsessia. Haar vader, Patrick Breugelmans, laat via een bericht op Facebook weten dat het leven van zijn dochter ‘zoals wij dat kennen is gestopt’. ‘Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses…Een dochter uit duizend’, schrijft hij.

Prinsesje van ons hart

Breugelmans, tevens een van de oprichters van Pukkelpop, roept iedereen op herinneringen aan zijn dochter te koesteren: ‘Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa’.

Dave Mantel

Het plotselinge overlijden van Viola komt een week nadat bekend werd dat collega-acteur Dave Mantel (37) door een hartaanval om het leven kwam. Hij wordt vandaag in besloten kring gecremeerd. Over de doodsoorzaak van Viola is nog niets bekend.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser