nieuws

Bye, bye, BNNVARA: dit is de nieuwe 'sidekick' van Twan Huys in 'RTL Late Night' 2.0

Bye, bye, BNNVARA: dit is de nieuwe 'sidekick' van Twan Huys in 'RTL Late Night' 2.0

Nadat afgelopen voorjaar bekend werd dat Twan Huys de NPO verlaat en aan de slag gaat bij RTL als presentator van het vernieuwde ‘RTL Late Night’, is nu ook duidelijk wie hem daarbij gaat vergezellen.

| Justine Wouterson

En da’s iemand die – net als Twan – de publieke omroep verlaat voor RTL.

Verhuisbericht

Niemand minder dan tv- en radiomaker Lex Uiting is vanaf komend najaar één van de gezichten van RTL Late Night 2.0, zo heeft hij vandaag zelf bekendgemaakt via Twitter. ‘VERHUISBERICHT! Naar een andere zender en een nieuw programma…’, schrijft Lex in een nieuwe tweet.

Filmpjes maken

‘Vanaf 1 september ga ik – op geheel eigen wijze – het land in om filmpjes te maken voor RTL Late Night met Twan Huys! Dat betekent dat ik na 13 (!) jaar BNNVARA ga verlaten… Maar ZO veel zin in dit nieuwe avontuur!’, aldus de 31-jarige Limburger. Of Lex echt een sidekick-rol zal vervullen, zoals eerder Luuk Ikink en Marieke Elsinga dat deden, is niet duidelijk.

Huys na Humberto

RTL Late Night, dat straks door het leven gaat als RTL Late Night met Twan Huys, begint op 3 september. Huys is de opvolger van Humberto Tan, die vanwege tegenvallende kijkcijfers moest plaatsmaken.

Lees ook
Waarom experts kritisch zijn op nieuwe ‘RTL Late Night’-presentator Twan Huys

Lex Uiting onthulde voor LINDA.tv zijn 25 Favorieten. Zo kijkt hij bijvoorbeeld dure porno: ‘Daar krijg je mooie vrouwen voor terug’:

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA. 76 - Dirk Kikstra

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser