Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

De nieuwe LINDA. 'HEEL HOLLAND SLIKT' ligt woensdag in de winkel

De nieuwe LINDA. 'HEEL HOLLAND SLIKT' ligt woensdag in de winkel

In LINDA. 159 ‘HEEL HOLLAND SLIKT’ slikken en spuiten zes BN’ers zonder recept tientallen euro’s per maand weg. Dan hebben we het natuurlijk wel over voedingssupplementen.

| Yara Mureau

Cabaretière Tineke Schouten (63): “Ik kreeg te weinig vitamine B12 binnen, dus dat spuit ik nu een keer per week in mijn bil.”

Lees ook
Waarom patiënten hun pillen zo vaak niet slikken

‘Gezonde pillenslikker’
Linda omschrijft zich in haar editorial als een ‘ik-denk-dat-ik-me-gezond-slik’-vrouw. Vroeger was haar gezondheid niet iets waarmee ze zich dagelijks bezighield. Maar nu slikt ze verschillende vitaminen, visolie-capsules, magnesiumtabletten en nog veel meer.

Recreatieve gebruikers
Schrijver/tv-maker Özcan Akyol (‘Eus’, 33) en presentatrice Geraldine Kemper (27) zijn niet vies van een pilletje op z’n tijd. Maar dat is niet het enige waar ze open over zijn. Na de fotoshoot praatten de twee over faalangst en onzekerheid. Özcan: “Ik drink voor elk live televisieoptreden drie glazen alcohol, die halen toch de scherpe randjes ervan af. Ze neutraliseren mijn nervositeit.” Geraldine is voorzichtig met wat ze zegt: “Binnen de kortste keren sta je op alle roddelpagina’s. Er zijn veel verhalen over mij en m’n collega Jan Versteegh. Een jongen en een meisje die samen op reis gaan, dat zal wel tot sex leiden.”

In dit nummer
Zes verhalen van mannen die viagra gebruiken. Virtueel vozen: “Na veel over en weer gelikete posts stuurde hij een privébericht. Van het een kwam het ander.” Danser Juvat Westendorp is een ‘fladderaar’. En ook in LINDA. 159: Belle Perez’ nachtmerrie werd werkelijkheid.

De nieuwe LINDA.159 ‘HEEL HOLLAND SLIKT’ ligt vanaf woensdag 18 oktober in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA. | LINDA.159 HEEL HOLLAND SLIKT

Bron: LINDA.159 | Foto: LINDA.159 Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ellen WeijersEllen Weijers

Elke keer weer jaloers op de verlaten vrouw....ik wou dat mijn kerel vertrok !

Ilse Van HoutIlse Van Hout

Juvat is van harte uitgenodigd om een keer na werktijd te komen stoeien met mijn vijf kids....

L iekeL ieke

Wat een gevaarlijke Linda. Ik ben bang dat al die idiote aanbevelingen van BNers over wat je allemaal kan slikken als je 'even extra energie wil'zal leiden tot veel bijwerkingen en wisselwerkingen... Lezeressen slik aub alleen in overleg met je (geregistreerde) zorgverleners en niet omdat het in de Linda staat!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser