Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Worden we blij van: Linda de Mol en makers 'Gooische Vrouwen' komen met nieuwe film

Worden we blij van: Linda de Mol en makers 'Gooische Vrouwen' komen met nieuwe film

Linda de Mol, regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels slaan na het succes van de ‘Gooische Vrouwen’-films opnieuw de handen ineen.

| Elisa Heisen

Het drietal komt met een gloednieuwe bioscoopfilm: April, May en June. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Zussen en hun moeder

Het verhaal gaat over de zussen April, May en June, die bij elkaar komen als blijkt dat hun moeder ernstig ziek is. Het verhaal is bedacht door Linda de Mol, die ook één van de hoofdrollen zal spelen. De volledige cast wordt binnenkort bekendgemaakt en de opnames gaan eind augustus van start.

Vanaf 2019 te zien

April, May en June wordt geproduceerd door Talpa en gedistribueerd door Independent Films. De film zal vanaf 2019 in de bioscopen te zien zijn. Gooische Vrouwen 2, de laatste bioscoopfilm van het creatieve drietal, wist in 2015 meer dan twee miljoen bezoekers naar de bioscoop te trekken. Het was toen voor de eerste keer sinds 1986 dat een Nederlandse productie meer dan twee miljoen bezoekers ontving.

Lees ook
Hoe is het nu met Willemijns dochter ‘Annabel’ uit ‘Gooische Vrouwen’?

NIEUWS

Bron: Independent Films | Foto: LINDA.95 Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ina Lusink-FlorijnIna Lusink-Florijn

Geweldig! Zo graag eens in een film willen meedoen als amateur. Als jullie nog iemand nodig hebben met een Achterhoeks accent denk aan mij!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser