Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Effe wat anders: YouTuber Nienke Plas (32) komt met nieuw nummer mét videoclip

YouTuber en moeder Nienke Plas heeft vannacht haar nieuwe nummer ‘Vrijdag’ uitgebracht. Zojuist heeft ze ook de videoclip op haar YouTubekanaal gepubliceerd.

| Yara Mureau

We zien Nienke op een heel andere manier dan we van haar gewend zijn.

‘Vrijdag’

Nienke Plas, deelnemer van Expeditie Robinson, vlogger en moeder, heeft nog iets wat ze goed kan: zingen. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vandaag heeft ze dan eindelijk haar eerste nummer met bijpassende videoclip gepubliceerd.

Paaldanseres

Het nummer gaat over een vrouw die geld verdient met paaldansen in een club, zodat ze voor zichzelf en haar zoontje kan zorgen. Haar zoontje Frenky Dean heeft die rol in de clip dan ook gekregen. In een kwartier tijd is de videoclip al meer dan twaalfduizend keer bekeken.

Reacties

Vannacht stond het nummer al op Spotify, dat plaatste de YouTuber op haar Instagramaccount. Daar kreeg ze meer dan tweeduizend – vooral positieve – reacties op. ‘Kippenvel’, ‘lekker nummertje’ en ‘Ik heb wat traantjes gelaten’, zijn een aantal reacties van Nienkes fans.

Benieuwd naar het nummer en de videoclip? Kijk dan de video boven aan dit bericht.

Lees ook
Hij heeft het talent én de looks: zoon van vlogger Nienke Plas is sprekend Frank Rijkaard

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | MUZIEK

Bron: YouTube Nienke Plas | Foto: LINDA.meiden 17 - Hans van Brakel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser