Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

YouTuber Nanne Meijer vermoedelijk gehackt: privébeelden met Fred van Leer duiken op

YouTuber Nanne Meijer vermoedelijk gehackt: privébeelden met Fred van Leer duiken op

Het Instagramaccount van vlogger Nanne Meijer is vermoedelijk gehackt. Gisterenavond werd via zijn account al een privévideo gedeeld en zojuist is er ook nog een foto gepost.

| Kirsten Zijderveld

Fans zijn ervan overtuigd dat hij gehackt is en reageren boos.

Lees ook
Waarom het goed gaat met de homo-emancipatie, maar ook: waarom we er nog (lang) niet zijn

Zoenend in café

Op de video is Nanne zoenend in een café te zien met Fred van Leer. Op de foto zijn de twee aan een tafel in een restaurant te zien. Waarom de beelden geplaatst zijn, is onduidelijk. Nanne heeft via zijn andere Instagramaccount laten weten dat hij op de hoogte is van het voorval en ermee bezig is.

‘Wat een commotie’

Fred van Leer zei gisterenavond in een video op Instagram Stories: “Voor iedereen die zich afvraagt: zit ik naast Nanne Meijer? Nee, ik zit naast Flo! M’n visagist en m’n vriendin. Wat een commotie, poe poe poe, nou ik ga naar bed.”

Vreemdgaan

De video waarop ze samen te zien zijn is inmiddels al bijna 50.000 keer bekeken en uit de vele reacties blijkt dat Nannes fans denken dat hij gehackt is. Ze zijn woest en hebben medelijden met Nannes vriend Joost van der Eijk, omdat het erop zou lijken dat Nanne is vreemdgegaan.

NIEUWS | BEKEND | L'HOMO.

Bron: Instagram, Nanne Meijer | Foto: Still uit vlog van Nanne

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser