Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met een beetje 'GELUK' win jij kaarten voor Guus Meeuwis bij de Ziggo Music Session

Met een beetje 'GELUK' win jij kaarten voor Guus Meeuwis bij de Ziggo Music Session

Met de Ziggo Music Sessions kun je je favoriete artiest bewonderen in een intieme setting. Na Sting, Ed Sheeran en Snow Patrol is het nu de beurt aan Guus Meeuwis. En het mooie is: jij kan erbij zijn.

Wij geven namelijk 3 x 2 kaarten weg voor dit unieke concert op woensdag 12 december in Amsterdam.

Guus Meeuwis

In tegenstelling tot zijn ‘Groots met een zachte G’-concerten, is de Ziggo Music Session van Guus Meeuwis juist klein en intiem. Wanneer jij één van de gelukkige winnaars bent, mag je iemand meenemen en genieten jullie die avond met slechts 198 anderen van de Nederlandse topartiest. Dat allemaal vanaf comfortabele banken die rondom het podium in het midden van de Ziggo Dome geplaatst worden.

Ziggo Music Sessions

Ook de formatie van de band is kleiner dan we van Guus gewend zijn. De zanger speelt met een zes-mans formatie de nummers van zijn nieuwe album ‘GELUK’. Natuurlijk passeren ook de bekende klassiekers de revue en kunnen we – ondanks de heerlijke banken – niet beloven dat de voetjes op de vloer blijven staan.

WINWINWIN

Zie jij zo’n concert met Brabantse gezelligheid en vooral goede muziek wel zitten? Als klant van Ziggo kun je je aanmelden via Ziggo Wow. Gelukkig wil Ziggo via LINDAnieuws ook fans die géén klant zijn de kans geven om het Plezier van Ziggo te ervaren. Laat het ons hieronder weten als jij dit unieke concert niet wil missen. Zet vervolgens Guus’ nieuwste single Ik geloof in geluk op repeat, want geluk is precies wat je nodig hebt. (En dan kun je het nummer op 12 december ook meteen helemaal meezingen.)

ADVERTORIAL | BEKEND | MUZIEK | LEKKER KIJKEN

Bron: Ziggo | Foto: Ziggo / Jorn Baars ©

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Saskia VenteSaskia Vente

Hier zou ik heel graag met mijn dochter naartoe willen! Gezellig een avond even samen op stap.

Rian BodewesRian Bodewes

Jammergenoeg was het vorige bezoek van mijn moeder aan een concert van Guus in Hedon Zwolle geen succes. Doordat ze dat in een rolstoel bijwoonde en er mensen voor haar konden gaan staan geen optimale ervaring. Die gun ik haar zeker zodat ook zij haar geluksmomentje met Guus mag beleven!

Sofie KSofie K

WIJ HOUDEN VAN GUUS. Mijn beste vriendin en ik zijn fan en willen na de grootse afsluiter van 'de vliegende vrienden'in Eindhoven graag weer een optreden van dichtbij meemaken :)

Annette WiggenAnnette Wiggen

ik geloof in geluk. Geluk is een keuze. Ik kies voor geluk en plaats mijn reactie op kans om dit te winnen. Single op repeat, fijn :))

Lenny GijzenLenny Gijzen

ik ken het nummer al helemaal uit mijn hoofd...heeft me door mijn relatiebreuk gesleept van de zomer...ik geloof in geluk, ik geloof in pech, maar vooral de laatste woorden, ...en achter de rug...hield me op de been.nu nog wat laatste shit aan het opruimen, dus zou graag met Guus zijn geluksmomentje beleven...en mocht de duetzangeres niet kunnen, ik hou me aanbevolen voor duettje;-)

Stephanie De LindeStephanie De Linde

Ik geloof in geluk! en dus het winnen van dit concert ;-)

Claudia Van DremptClaudia Van Drempt

Dit willen we niet missen!! ????????

Wendela WeelWendela Weel

Ik heb net in mijn agenda gekeken en ik kan! Zou echt heel gaaf zijn!

Marlies De Rover-UbagsMarlies De Rover-Ubags

Dat lijkt me helemaal top!

Esmeralda GroenlandEsmeralda Groenland

Dat lijkt me echt heel leuk!

Meer muziek

Lees dit ook even

Please update your browser