Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

muziek

Meisje (12) uit publiek zingt 'Fuckin' Perfect' voor P!nk en dat klinkt... perfect

Het gebeurt wel vaker dat artiesten tijdens een concert hun fans een stukje laten meezingen. Maar zo overdonderd  als P!nk onlangs was door de zang van een fan in Vancouver, zie je het maar zelden.

| Boris Lemereis

Een twaalfjarig meisje blaast haar omver met het nummer Fuckin’ Perfect.

Lees ook
P!nk gaat helemaal los in ‘Carpool Karaoke’ met James Corden

Meisje met een missie

Het meisje in kwestie heeft trouwens wel haar uiterste best gedaan om op die plek terecht te komen. De twaalfjarige Victoria Anthony deed eerder al een oproep aan P!nk, of ze alsjeblieft een liedje mocht zingen in de show van de popster. Haar tweet werd opgepakt door veel Canadese media.

Geen opgever

Maar reactie van P!nk bleef uit. Victoria gaf echter niet op, en plaatste vlak voor het concert het nummer van haar zitplaats op Twitter.

Geen spijt

En dát was dus met succes. Tijdens het concert wist de zangeres Victoria feilloos te vinden, en kreeg Victoria de gelegenheid om P!nks hit Fuckin’ Perfect te zingen (zie video bovenaan dit artikel). En aan de gezichtsuitdrukkingen van P!nk te zien, heeft ze geen spijt van de kans die ze Victoria heeft gegeven.

 

VIDEO'S | SNACKS | BEKEND | BUITENLAND | MUZIEK

Bron: Twitter Victoria | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer muziek

Lees dit ook even

Please update your browser