Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

muziek

Glennis Grace blij met optreden in finale 'AGT': 'Hier kun je alleen van dromen'

Het kan je niet zijn ontgaan: Glennis Grace stond vannacht in de finale van ‘America’s Got Talent’ en de jury was wederom lovend over haar. De zangeres is zelf ook erg blij met haar optreden.

| Jorieke van Noorloos

Dat vertelde ze aan de NOS, die bij de finale aanwezig was. “Dit wil ik al van kinds af aan.”

Heel emotioneel

Glennis zong het nummer Run van Snow Patrol. Haar zoon Anthony was ook aanwezig bij het optreden. Glennis: “Maar daar moet je eigenlijk niet te veel op focussen, want dan kan ik ineens weer moeder zijn een heel emotioneel worden. Maar het ging.”

Lees ook
Nieuw seizoen ‘Zondag met Lubach’ trapt af met ‘Glennis Grace’s Heartbreaking Story’

Lange weg

“Dit is wat ik wil. Dit is gewoon het einde”, aldus de Amsterdamse zangeres over haar Amerikaanse avontuur. “Als je dan weer hier staat te zingen bij AGT en mensen staan op nadat je dit gedaan hebt… De jury en het publiek zijn zo goed voor mij geweest. (…) Het is echt een lange weg geweest, maar het was het zo waard. AGT is zo’n platform. Daar kun je alleen van dromen.”

Komend optreden

De uitslag van de finale is nog niet bekend, want Glennis moet komende nacht weer zingen. De geruchten gaan dat ze een duet met Bruno Mars gaat doen. Na alle optredens horen we vannacht wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Ben je benieuwd geworden naar haar concurrentie? Bekijk ze hier:

Lees ook
Deze ‘AGT’-kandidaat zou zomaar de grootste concurrent van Glennis Grace kunnen zijn

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | MUZIEK

Bron: NOS | Foto: LINDA. 77 Klaas Kan Kliphuis

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer muziek

Lees dit ook even

Please update your browser