Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

muziek

Davina Michelle verbreekt Top 40-record van Céline Dion

Davina Michelle verbreekt Top 40-record van Céline Dion

Het succes van Davina Michelle duurt inmiddels zo lang dat het ene na het andere record sneuvelt. Ook vandaag was het weer raak voor de zangeres.

| Tim van Rodijnen

Ze voert nu voor de elfde week de Top 40 aan, waardoor ze de solozangeres is met de langst genoteerde nummer 1-hit óóit.

Davina Michelle vs. Céline Dion

Met haar hit Duurt Te Lang stoot de zangeres nu My Heart Will Go On van Céline Dion en Happiness van Alexis Jordan van de troon. Domien Verschuuren overhandigde de award aan Davina Michelle, in de studio van Qmusic. En dat overdonderde de zangeres. “Ik word er helemaal een beetje vaag van, een beetje stil.”

Eigen muziek

Davina Michelle is ontzettend dankbaar voor het succes. Ze hoopt eind volgende maand met een nieuwe plaat te komen. Maar als haar huidige nummer 1-hit dan nog steeds op die positie staat, verschijnt de nieuwe muziek misschien later.

Lees ook
Davina Michelle (23) over haar succesjaar: ‘Soms trillen mensen als ze me ontmoeten’

Marco Borsato

Nu Duurt Te Lang elf weken op nummer één staat, komt een record van Marco Borsato in zicht. Hij stond twaalf weken op de eerste plaats in de Top 40 met Dromen Zijn Bedrog.

NIEUWS | BEKEND | MUZIEK

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer muziek

Lees dit ook even

Please update your browser