nieuws

Mormoons meisje (12) komt in de kerk uit de kast en wordt direct de mond gesnoerd

In deze video van de Britse nieuwssite Metro is te zien hoe de twaalfjarige Savannah, die in een Mormoonse kerk in Utah (VS) uit de kast komt, wordt afgekapt en vervolgens weggestuurd. 

| Pim Prins

De dienst gaat daarna gewoon verder, alsof er niks is gebeurd.

Lees ook
Amerikaanse leraar die waaier trekt op foto Trump verovert het internet

Microfoon uit
Dapper houdt Savannah voor een groep mensen uit haar kerk in Salt Lake City in de Amerikaanse staat Utah een openhartige speech. In het filmpje is te zien hoe de microfoon uitgaat terwijl Savannah nog bezig is met haar verhaal. Savannah test de microfoon en ze wordt vervolgens weggestuurd, zonder dat haar verteld wordt waarom.

Steun
De moeder van Savannah vertelt aan Metro dat haar dochter huilend naar haar toe kwam na dit incident. “We liepen samen de kerk uit en ik hield haar hoofd in mijn armen terwijl ik haar vertelde hoe perfect en goed ze is. En ook dat er niks mis is met haar.” Daarnaast vertelt ze dat zij en haar man enkele maanden hebben getwijfeld of ze dit Savannah moesten laten doen. “Uiteindelijk zou ‘t véél slechter zijn om haar te negeren en haar daarmee het gevoel te geven dat ze op wat voor manier dan ook fout is.”

VIDEO'S | NIEUWS | L'HOMO. | BUITENLAND

Bron: Metro | Foto: YouTube (screenshot)

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser