nieuws

Mogelijk nieuw seizoen 'Gossip Girl' in aantocht

Mogelijk nieuw seizoen 'Gossip Girl' in aantocht

Good morning, Upper East Siders. Het is nog een roddel (past wel weer lekker bij de serie), maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat er een nieuw seizoen van Gossip Girl in aantocht is. 

| Suzette Hermsen

Helemaal uit de lucht gegrepen is het verhaal niet: producer Josh Schwartz heeft aan E! News laten weten dat ze ‘wellicht gesprekken gaan voeren voor nieuwe afleveringen’.

Lees ook: Oeps: dochter Blake Lively wijst Jimmy Fallon als vader aan

Andere wereld
Het internet en de wereld zouden volgens Schwartz sinds de laatste afleveringen erg zijn veranderd, waardoor het ‘zeer interessant zou zijn om een Gossip Girl-plot te schrijven met behulp van kattige Snapchats, Instagramfoto’s en onthullende Facebook-rants’.

Duimen
Wel laat de producer weten dat hij nog niet om tafel heeft gezeten met zijn Gossip Girl-collega’s, dus vooralsnog moet er door de diehard fans heel hard worden geduimd. Wie weet dat we dan over een tijdje weer kunnen genieten van Serena van der Woodsen & Co. Daar proosten we op, xoxo.

Lees ook: Actrice Blake Lively zwanger van tweede kind

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TV | BUITENLAND

Bron: Elle | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

AnneAnne

Ben benieuwd. Laatst viel me op dat Serena en Blair in het echte leven volgens mij helemaal niet zulke goeie vriendinnen zijn. Zo hebben/volgen ze elkaar helemaal niet op social media, terwijl andere spelers elkaar nog actief volgen.

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser