Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Moeder bedankt de redder van haar bijna verdronken kind

Moeder bedankt de redder van haar bijna verdronken kind

Afgelopen maandag blijkt een Nederlandse vrouw een vierjarig Belgische jongen van de verdrinkingsdood te hebben gered. De moeder van de kleuter dankt haar via Facebook.

| Stijn de Vries

Eerder plaatste ze een oproep om de redder te vinden, dat is haar nu gelukt.

Limburg

In een recreatiegebied in Belgisch Limburg redde de Nederlandse vrouw het kind, genaamd Rowan. De Belgische moeder van de bijna verdronken kleuter wilde haar persoonlijk bedanken en begon daarom een zoekactie naar de vrouw. “We zouden zo graag die dappere vrouw leren kennen die Rowan gered heeft”, schreef Steffi. “Het is dankzij haar alertheid en snelle optreden dat we onze zoon nog hebben.”

Coma

Gisteravond ontwaakte de kleine Rowan uit een coma. De kleuter was in de zwemvijver van een recreatiegebied gelopen en verdronk daar bijna. De Nederlandse vrouw liep met haar honden langs en zag het kind drijven, waarna ze hem uit het water redde. Nederlandse jongeren uit Emmen en een personeelslid hielpen ook en begonnen met reanimeren. Vandaag maakte moeder Steffi bekend dat ze de redder heeft gevonden en bedankt haar in onderstaande Facebook-post.

Lees ook
Driejarig meisje verdronken in zwembad van bungalowpark in Reuver

NIEUWS | KINDEREN

Bron: ANP / Facebook | Foto: hbvl.be

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser