Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Moeder van ontvoerde baby Hannah vrijgelaten, maar wel met enkelband

Moeder van ontvoerde baby Hannah vrijgelaten, maar wel met enkelband

De moeder van baby Hannah, die begin dit jaar werd ontvoerd vanuit Eersel, is vandaag door het gerechtshof in Den Bosch met een enkelband vrijgelaten. 

| Kirsten Zijderveld

Volgens haar advocaat Yehudi Moszkowicz heeft het hof geoordeeld dat haar privéomstandigheden zwaarder wegen dan het voortduren van het voorarrest.

Verdachte moeder vrijgelaten

Een woordvoerder van het hof voegt eraan toe dat de 26-jarige moeder niet op zoek mag gaan naar de verblijfplaats van haar dochter. Ook mag ze geen contact zoeken met Hannahs pleegouders en de medeverdachte vader, die nog wel vastzit.

Uit huis geplaatst

Hannah, die vanwege ernstige vermoedens over mishandeling uit huis was geplaatst, werd op 26 februari ontvoerd. Na een intensieve speurtocht werd ze nog dezelfde dag met haar ouders op een vakantiepark in Duitsland teruggevonden.

‘Brein’ achter ontvoering

Moeder Kim de L. wijst vader Rowan S. (26) aan als het kwade ‘brein’ achter de ontvoering. Hun relatie is inmiddels verbroken. De rechtbank in Den Bosch hoopt de ontvoeringszaak op 7 september inhoudelijk te kunnen behandelen.

Lees ook
Moeder bestempelt vader van baby Hannah als ‘brein’ achter gezamenlijke ontvoering

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser