nieuws

Minder rimpel, hartstikke simpel: deze crèmes fixen het binnen twee weken

Aan ouder worden zitten allerlei voordelen. Maar die rimpels? Daar kunnen we met z’n allen toch maar moeilijk aan wennen.

Omarmen én een beetje wegwerken is de oplossing.

Weg rimpels
Want tja, je rimpels helemaal weg krijgen is geen (natuurlijke) optie en bovendien: die lachrimpeltjes staan zo verkeerd nog niet. Maar die dunne, storende rimpels die daar tot voor kort nog niet zaten? Die kunnen met een beetje (smeer)hulp binnen een maand verdwenen zijn.

Natuurlijke manier
En dan bedoelen we dus níét met een spuitje botox. Nee, het enige wat je hoeft te doen is de Cream-in-Oil en Serum-in-Oil uit de Blue Therapy-lijn van Biotherm aan te schaffen. Een crème voor overdag en een olie voor ’s nachts, lekker overzichtelijk.

Veerkrachtiger en stralender
De Cream-in-Oil dagcrème heeft een fijne, luchtige gelcrème die heerlijk aanvoelt en je huid overdag intensief voedt. Door het Youth Algae-extract (een combinatie van herstellende suiker uit de zee en plantaardige oliën) wordt je huid elke dag een beetje veerkrachtiger en je teint een stuk stralender.

Uit de kreukels
De Serum-in-Oil ondersteunt de zelfherstellende eigenschappen van je huid en dankzij de voedende oliën met algen verzorgt het serum je huid snel. Zo word je weer wakker met een fris hoofd, in plaats van met een gezicht in de kreukels.

Binnen een paar weken
Wil jij ook binnen twee weken rimpelresultaat zien? Schaf dan dit fijne Biotherm-duo aan. De Cream-in-Oil heb je vanaf 71,50 euro (50 ml), de Serum-in-Oil vanaf 70 euro (30 ml).

VIDEO'S | SNACKS | NIEUWS | ADVERTORIAL | BEAUTY

Foto: Biotherm

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser