Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Milika Peterzon is weer thuis na lange revalidatie

Milika Peterzon is weer thuis na lange revalidatie

Milika Peterzon is weer thuis. De voormalige presentatrice van Hart van Nederland moest na een dubbele hersenbloeding maandenlang revalideren.

| Suzette Hermsen

Ze heeft haar verjaardag in vertrouwde omgeving kunnen vieren, vertelt haar verloofde Jurgen Smit aan Shownieuws. Dit was het mooiste cadeau dat ze zich kon wensen.

Herstel
De lichaamsfuncties die door de ernstige hersenbloedingen waren uitgevallen of verstoord raakten, beginnen volgens de voormalig tv-tuinman weer langzaam terug te keren. We mogen ons in de handen knijpen dat sprake is van herstel en progressie.  

Publiciteit
Peterzon verscheen de afgelopen maanden niet in de publiciteit. Dat wilde ze niet uit angst dat haar gezondheidstoestand verkeerd zou worden uitgelegd of aangedikt. Ze wilde haar energie liever steken in herstel, aldus Simt. Ook liet het tweetal niets los over de precieze lichaamsfuncties die waren uitgevallen.

Ontslagen
Milika Peterzon werkte tot juli 2012 bij Hart van Nederland, maar werd ontslagen omdat SBS6 het programma wilde vernieuwen. Sindsdien werkt ze bij het bedrijf van haar verloofde.

NIEUWS | BEKEND

Bron: AD | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gonny RuttenGonny Rutten

Milika, ik wens je heel veel beterschap, en fijn dat je weer lekker thuis bent.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser