Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

'Mijn twee nieuwe liefdes': Ronaldo deelt eerste foto van zijn tweeling

'Mijn twee nieuwe liefdes': Ronaldo deelt eerste foto van zijn tweeling

Het verhaal dat Cristiano Ronaldo vader zou zijn geworden van een tweeling deed al eerder de ronde, maar nu bevestigt de voetballer het zelf op Facebook. 

| Kirsten Zijderveld

Op Instagram plaatste hij een foto met zijn zoon en dochter. Wat zijn ze kléin.

Lees ook
‘Cristiano Ronaldo via draagmoeder vader geworden van tweeling’

‘Twee nieuwe liefdes’
‘Zo blij om de twee nieuwe liefdes van mijn leven te kunnen vasthouden’, schrijft hij bij de foto. Ronaldo verloor gisteravond met Portugal van Chili in de halve finale van de Confederations Cup. Hij besloot om meteen naar huis te vliegen en is er dus niet bij tijdens de wedstrijd om de derde of vierde plaats.

‘Kinderen voor het eerst zien’
‘Ik heb alles gegeven voor het nationale team, zoals altijd, ook al werden mijn twee kinderen geboren. Het is jammer dat we de sportieve verwachtingen niet konden waarmaken.’ Hij sluit af met de woorden: ‘Ik ben heel blij om eindelijk mijn kinderen voor het eerst te kunnen zien.’

Draagmoeder
Het is (nog) niet bekend wie de moeder van de tweeling is. Ronaldo heeft momenteel een relatie met het Spaanse model Georgina Rodriguez (22), en hij was al vader van zoon Cristiano junior (7). Er is gespeculeerd dat Cristiano jr. van een draagmoeder kwam, maar dat nieuws is nooit bevestigd door de familie of het management. Ook gaat het verhaal dat de tweeling van een draagmoeder komt.

So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

NIEUWS | BEKEND

Bron: Facebook/Instagram | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser