Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Michelle mania

Wil je zien: Michelle Obama signeert boeken in warenhuis met de altijd geinige Ellen DeGeneres

Voormalig first lady Michelle Obama is de afgelopen jaren regelmatig te zien geweest in talkshows. Maar ook al zit ze niet meer in het Witte Huis, ze gaat nog graag met goede vriendin Ellen DeGeneres op pad.

| Stijn de Vries

Zo ging Michelle deze week boeken signeren in een Amerikaans warenhuis met de talkshowhost. Maar Ellen zou Ellen niet zijn, als ze niet iets van plan was.

Interview

Michelles autobiografie Mijn Verhaal is dinsdag uitgekomen en LINDA. mocht haar als enig Nederlands mediaplatform interviewen. Wij zijn enorm trots op het interview, dat volgende week in het nieuwe nummer te lezen is. Daarom plaatsen we elke dag een bijzondere, inspirerende of simpelweg leuke video van de voormalig first lady. Nu is die video niet eentje uit den ouden doosch, maar hebben we een gloednieuwe video voor je.

Signeren

De voormalige first lady ging namelijk samen met talkshowhost en cabaretière Ellen Degeneres op pad. Het is niet de eerste keer dat de twee Amerikaanse winkels onveilig maken. Deze keer is het de beurt aan het Amerikaanse warenhuis Costco, waar onder andere het boek van Michelle te koop is. Daarom besloot ze om de autobiografieën te signeren voor haar fans. Maar door Ellen verliep dit allesbehalve soepel. Wil je weten hoe ’t afloopt? Kijk dan de video bovenin.

Blijf LINDAnieuws volgen, want de komende weken staan wij in het teken van Michelle Mania. Exclusieve interviews, foto’s en veel meer.

Lees ook
Michelle Obama in Amerikaanse Sesamstraat: ‘Dit is het beste dat ik gedaan heb’

VIDEO'S | SNACKS | TV | BEKEND | BUITENLAND | VIRAL VIDEO | MICHELLE MANIA

Bron: TheEllenShow | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Michelle mania

Lees dit ook even

Please update your browser