Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Michelle mania

Jildou en Antoinnette op tv over interview met Michelle Obama: 'Het was heel strikt allemaal'

Jildou en Antoinnette op tv over interview met Michelle Obama: 'Het was heel strikt allemaal'

LINDA.-hoofdredacteur Jildou van der Bijl en journalist Antoinnette Scheulderman vertelden in verschillende tv-programma’s enthousiast over het nieuws dat LINDA. Michelle Obama over haar boek mocht interviewen.

| Stijn de Vries

Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de verhalen over het interview, zetten we de fragmenten graag op een rijtje.

Van Chicago tot Trump

Michelle Obama schreef een autobiografie over haar leven, genaamd Mijn VerhaalVan Trump tot pubers opvoeden in het Witte Huis en haar eerste vriendje: Michelle is extreem openhartig en eerlijk.

Jildou van der Bijl en Michelle Obama.

‘Koffietijd’ en ‘De Wereld Draait Door’

LINDA. werd uitgekozen om als enig Nederlands platform de voormalige first lady te interviewen en naar aanleiding van dit leuke nieuws mochten Jildou en Antoinnette bij verschillende tv-programma’s aanschuiven. Zo waren Jildou en onze columnist Carol Rock gisterochtend te gast bij Koffietijd en schoof Antoinnette ’s avonds als tafeldame aan bij De Wereld Draait Door. Maar niet voordat ze het uitgebreid had over haar bijzondere interview. “Het had een intimiderende setting: heel strikt allemaal. Er werd me voortdurend gezegd: één politieke vraag en je bent de deur uit. Gelukkig resulteerde het interview in een mooi gesprek.”

Het fragment waarin Antoinnette over haar gesprek met Michelle vertelt, bekijk je hier vanaf minuut 01:11.

Michelle Obama en Antoinnette Scheulderman.

Michelle Obama en Antoinette Scheulderman, interview LINDA.

‘RTL Boulevard’

Rond dezelfde tijd vertelde LINDA.-hoofdredacteur Jildou bij RTL Boulevard stralend van trots over de spannende ontmoeting en de (lange) weg naar het interview toe. “We hadden al in mei dit jaar een plan ingeleverd waarin we uitlegden wat we dachten te kunnen betekenen voor haar boek. Ik geloof ook dat de doelgroep van LINDA. één op één bij dit boek past.”

Scherpschutters

Het leven in het Witte Huis verbaasde Jildou. “Als Michelle naar buiten wil of een kop thee wil drinken op het terras dan gaan scherpschutters aan de overkant van de straat staan”, vertelt ze. Tijdens haar ontmoeting moesten de twee wachten tot de straat werd afgezet en alle toeristen werden weggestuurd.

Het hele verhaal horen? Bekijk dan het fragment hieronder.

Lees ook
Hoofdredacteur Jildou en columnist Carol in ‘Koffietijd’ over hun bewondering voor Michelle

Blijf LINDAnieuws volgen, want de komende weken staan wij in het teken van Michelle Mania. Exclusieve interviews, foto’s en veel meer. LINDA.173 met Michelle Obama ligt op 21 november in de winkel.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN | MICHELLE MANIA

Bron: RTL Boulevard / De Wereld Draait Door | Foto: Screenshot video / Chuck Kennedy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Michelle mania

Lees dit ook even

Please update your browser