Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Linda de Mol invloedrijkste vrouw in Media Top 100, broer John weer op één

Linda de Mol invloedrijkste vrouw in Media Top 100, broer John weer op één

Linda de Mol is als derde geëindigd in DeMedia100 voor 2019.  Ook LINDA.-hoofdredacteur Jildou van der Bijl en LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels eindigden indrukwekkend hoog.

| Anna Botic

John de Mol voert voor de achtste keer de jaarlijkse lijst van de honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media aan.

Linda op derde plaats

Arjen Lubach staat voor de tweede keer op plek twee. De derde plek van Linda de Mol is weer een verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen zij op de zesde plaats stond. Met haar derde plek behaalt zij nu opnieuw de titel: invloedrijkste vrouw in de Nederlandse media. De jury reageert: “In DeMedia100 staat ze op nummer drie, in DeTijdchriften50 hoeft ze alleen Jildou van der Bijl voor zich te dulden, maar dat zal ze niet erg vinden, want Jildou is mede-hoofdredacteur van LINDA., het tijdschrift dat in vijftien jaar uitgroeide tot de standaard in magazines.”

Lees ook
Linda de Mol scoort met hoge kijkcijfers (en haar kapsel) in ‘Oh, wat een jaar’

Knappe prestatie

In de top tien zijn ook Matthijs van Nieuwkerk (6), Eva Jinek (4), Alexander Klöpping (8) en Jeroen Pauw te (9) vinden. Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van LINDA., zet een knappe prestatie neer met een vijftiende plek. “Dit jaar staat Jildou op nummer één van DeTijdschriften50. En het was toch al zo’n bijzonder jaar, LINDA. bestaat vijftien jaar en vierde dat in stijl: als enige mediapartij in Nederland kreeg LINDA. een interview met Michelle Obama.” Nieuw in de lijst is LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels met een 88e plek. “Met de komst van Yara Michels werd de verschijningsfrequentie van LINDA.meiden verhoogd van vier naar zes uitgaves per jaar,” aldus de jury.

De hele lijst kun je bekijken op de site van DeMedia100.

NIEUWS | TV | BEKEND | ALLES OVER LINDA.

Bron: DeMedia100 | Foto: Marc de Groot, Meis Belle Wahr, Jip Merkies

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser