Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

#metoo

Katja Schuurman: 'Ik had ook aangeklaagd kunnen worden voor #MeToo'

Katja Schuurman: 'Ik had ook aangeklaagd kunnen worden voor #MeToo'

Actrice en presentatrice Katja Schuurman vindt dat vrouwen minder snel beticht worden van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Want zij had ook aangeklaagd kunnen worden.

| Raounak Khaddari

Dat vertelt Schuurman in een interview met NU.nl.

Lees ook
Katja Schuurman viert vakantie in eigen land en dat ziet er heerlijk uit

Smeerlap

Katja zegt er wel bij dat ze geen smeerlap is. “De hoeveelheid vunzige opmerkingen die ik maak, dat zijn er nogal een boel”, vertelt de actrice. “Ik vind het gewoon grappig om dat soort opmerkingen te maken.”

Aangerand

Zelf zegt de actrice ook “duizend keren onheus bejegend te zijn”, maar “mensen zeuren”.  Maar fysieke aanranding vindt Katja wel iets om serieus te nemen “dat is erger”.

Vriend

In het interview komt ook haar goede en veel besproken vriend Job Gosschalk ter sprake, voor wie  ze het al eerder opnam. “Ja, ik vind Job Gosschalk echt een toffe pik, maar hij heeft wel echt een aantal hele stompzinnige dingen gedaan. Honderd procent terecht dat hij daar keihard voor wordt aangepakt.”

NIEUWS | BEKEND | OPMERKELIJK | #METOO

Bron: Nu.nl | Foto: LINDA.man Carmen Kemmink

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer #metoo

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser