nieuws

Mattie Valk vindt uitspraken Wietze in nieuwe LINDA. 'erg vervelend'

Mattie Valk vindt uitspraken Wietze in nieuwe LINDA. 'erg vervelend'

Na een halfjaar doorbreekt Wietze de Jager het stilzwijgen over zijn radiobreuk met Mattie Valk in de nieuwe LINDA. De dj doet daarin pittige uitspraken, iets waar Mattie niet vrolijk van wordt.

| Martine Schut

Hij noemt ze zelfs ‘erg vervelend’ in het AD.

Lees ook
Wietze over breuk met Mattie: ‘Ik dacht alleen: wat de fak is hier gebeurd?’

Erin getuind
De kersverse LINDA. ligt morgen in de winkel, maar enkele uitspraken zijn al gepubliceerd. Zo vertelt Wietze onder meer dat hij en Sky Radio erin getuind zijn en dat hij zich nog steeds gekwetst voelt. Inmiddels interesseert het verleden hem niet meer: “Mattie moet zelf maar weten of dat dikke contract en die auto onze breuk waard waren”, zo vertelt de Shownieuws-presentator.

Geen contact meer
Uitspraken waar Mattie niet blij mee is. Het verleden blijft hem maar achtervolgen. “Ik heb al vaak gezegd dat ik spijt heb van hoe ik sommige dingen aangepakt heb”, zo zegt hij in het AD. Hoewel Wietze bij zijn verhaal blijft dat Mattie achter zijn rug om een solocontract tekende bij Qmusic, beweert de dj anders. Mattie: “Mijn intentie is altijd geweest om samen met Wietze verder te gaan.” Mattie vindt het moeilijk dat Wietze ervoor heeft gekozen om direct geen contact meer te hebben.

NIEUWS | BEKEND

Bron: LINDA.160/AD | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Truus schoonderbeekTruus schoonderbeek

Ik bedoel natuurlijk dat Mattie zijn ogen uit zijn kop moet schamen!

Truus schoonderbeekTruus schoonderbeek

Pfffff.....is dat zijn reactie: erg vervelend?ik noem het hoog verraad,en hij had beter kunnen zeggen: ik schaam mijn eigen uit mijn kop hoe ik Wietze zo heb kunnen behandelen!Kom op Mattie moet je op jou leeftijd nog zoveelleren wat vriendschap inhoud?

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser