nieuws

Mattie Valk vertelt in radio-uitzending Giel Beelen openhartig over zijn rumoerige jaar

Giel Beelen had vanochtend in zijn show op Radio Veronica ineens directe concurrent Mattie Valk van Qmusic aan de lijn: de Giel Mobiel was in zijn handen terechtgekomen.

| Malu Pesulima

Het werd een openhartig gesprek, dat vooral ging over de ruzie met Wietze de Jager.

Lees ook
Mattie Valk vindt uitspraken Wietze in nieuwe LINDA. ‘erg vervelend’

‘Ik zit weer lekker in mijn vel’
“Ik heb gevraagd of je mee wilde doen met The Roast, maar ik snapte ook dat het met de actualiteit van het afgelopen jaar iets te vroeg vond”, aldus Giel. “Maar hoe gaat het nu met je?” Mattie: “Eigenlijk wel weer goed. Het is geen geheim dat het een beetje een rumoerig jaar is geweest. Sowieso voor ons beiden denk ik, Giel. Ik heb de draad weer opgepakt, ik zit lekker in mijn vel en heb er weer zin in.”

‘Hoe rijdt die Tesla eigenlijk?’
Nu Giel ook bij de Talpa-groep zit, probeert hij Mattie en Wietze weer aan elkaar te koppelen. Toch merkt hij dat Wietze de boot afhoudt. Mattie: “Ik heb er alles aan gedaan om weer eens aan tafel te komen, maar dat is voor hem op dit moment echt geen optie. Ik wil hem heel graag nog wat dingen zeggen en vertellen, maar daar is hij niet aan toe. Ik hoop nogmaals dat het in de komende periode wel gaat gebeuren.” Waarop Giel afsluit met: “Hoe rijdt die Tesla eigenlijk?” Tja.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: Radio Veronica

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser