nieuws

Mark over Marieke: 'Het is een groot leeftijdsverschil, maar ik zie er nog geweldig uit'

Wie vonken dacht te zien tussen Mark Rutte en Marieke Elsinga in hun zeventien pagina’s tellende interview in LINDA. 151, zou zomaar eens gelijk kunnen hebben.

| Gaby Boterkooper

De premier vertelt WNL al grappend dat het leeftijdsverschil groot is, maar dat hij er zelf nog best goed uit ziet voor zijn vijftig jaar.

Lees ook
Bloeit daar nu iets op tussen Mark Rutte en Marieke Elsinga?

Flinke dosis complimenten
Ook al neemt onze minister-president de grappen over zijn crush op Marieke niet helemaal serieus, leuk is dit interview wel. Marieke komt er goed vanaf met een flinke lading complimenten van Rutte. Zo vertelt hij dat ze een enorm goede interviewster is, iemand is die weet wat ze wil en stevig in het leven staat. “Dus ja, een geweldige vrouw.”

‘Zie er goed uit op mijn vijftigste’
Tussendoor weet hij ook nog reclame te maken voor de aankomende verkiezingen: hij vertelt dat zijn eerstvolgende date niet met Marieke, maar met de kiezer is, op 15 maart. Over de opmerking dat het lijkt alsof ze voor elkaar gemaakt zijn, moet de premier hard lachen. “Er is wel een behoorlijk leeftijdsverschil, maar ik zie er natuurlijk nog geweldig uit op mijn vijftigste, dus wie weet?”

Kleine Markjes
De vraag over wanneer er ‘kleine Markjes’ komen, beantwoordt Rutte lachend. “Mannen kunnen het nog wel even uitstellen. Negen maanden hè?”

NIEUWS | BEKEND

Bron: WNL | Foto: LINDA. 151 Carli Hermès

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser