Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Marieke Vollebregt wint Peugeot TOP met LINDA.foundation-loterij

Marieke Vollebregt wint Peugeot TOP met LINDA.foundation-loterij

Marieke Vollebregt was met stomheid geslagen, toen ze hoorde wat ze door het kopen van slechts een paar loten met de LINDA.foundation-loterij had gewonnen: vier jaar lang rijden in een Peugeot TOP.

| Malu Pesulima

Vandaag mocht de geluksvogel haar auto in ontvangst nemen bij Peugeot-dealer Van Mossel in Heemstede.

‘Het dakje open’
Sinds kort woont Marieke met haar vriend Jeroen aan de gracht in Haarlem. De kleine, compacte Peugeot komt dus goed van pas. En wat een toeval: ze wáren al aan het kijken voor een nieuwe auto. Het eerste ritje is dan ook al direct uitgestippeld: “Als het weer het toelaat, rijd ik lekker even langs het strand. Natuurlijk met het dakje open.”

Geweldige bijdrage
Peugeot Nederland heeft ervoor gezorgd dat de officiële overdracht voor Marieke een waar feestje werd: dank voor de geweldige bijdrage aan de LINDA.foundation-loterij!

Schermafbeelding 2016-06-29 om 14.22.47

Paul Ridderhof 29jun16 (1025)

Paul Ridderhof 29jun16 (1038)

Wij zoeken winnaars
Goed om te weten: wij zoeken nog enkele winnaars van Primera-loten. Mail een foto van je lot naar actie@lindafoundation.nl zodat ook jij je prijs snel kunt ontvangen. Benieuwd naar de uitslag? Die vind je hier.

Ook de rest van de gulle gevers: bedankt!
Peugeot, Weber, Frecious, Fatboy, Collistar, Heineken, Coolblue, Hema, TUI, Nivea, Mason Jar, Albert Heijn, Jill Sander: jullie hebben enorm gul bijgedragen aan de LINDA.foundation-loterij en daarmee gezinnen die in armoede leven ondersteund: een diepe buiging voor jullie allemaal!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste LINDA.foundation-ontwikkelingen? Like ons dan op Facebook.

NIEUWS | LINDA.FOUNDATION | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.foundation / Peogeot | Foto: Paul Ridderhof

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

MariekeMarieke

@peugeot @linda.foundation @lindanieuws Hartelijk dank voor de leuke ochtend, ik ga met héél véél plezier in dit mooie bakkie rondrijden! ????

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser