Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Marco Borsato (50): 'Ik denk dat Leontine me een slippertje wel vergeeft'

Marco Borsato en Tatum Dagelet (42) praten tijdens hun gezamenlijke shoot voor de nieuwe LINDA. 160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’ over sex, womanizers en vreemdgaan.

| Yara Mureau

Samen staan ze met een groot interview in de nieuwe LINDA.

Lees ook
Tatum Dagelet en Jennifer de Jong zijn terug als tv-duo… op LINDA.tv

Slippertje
In het interview vraagt Tatum of Marco en Leontine elkaar een slippertje zouden vergeven. Hij denkt van wel: “Ik denk dat onze relatie dat kan hebben.” Succes erotiseert, legt hij uit. “Dat is voor niemand een geheim. Je zult dus altijd aan die verleidingen blootstaan. Of je daarmee kunt omgaan, heeft te maken met de vraag: hoe goed zit je relatie? En Leontine en ik zijn samen sterk genoeg om zoiets te overwinnen. Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is nog iets anders om dat als gegeven te accepteren.”

Monogamie
Tatum is behoorlijk klaar met relaties: “Ik wil spannende mannen, maar als ik ze heb, dan gaat het steeds mis.” Hoe blijven Marco en Leontine gelukkig? Marco: “Iedereen die in een langere relatie zit, loopt op een gegeven moment het risico dat dingen ‘gewoon’ gaan worden. Je moet ervoor zorgen dat je elkaar niet kwijt raakt. Blijf in gesprek.”

Bekijk de backstagevideo hierboven. Lees het hele interview in LINDA. 160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’, die vanaf woensdag 15 november in de winkel ligt: bestel hem hier

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.160 HET WAS EEN BIZAR JAAR

Bron: LINDA.160 | Foto: LINDA.160 Wendelien Daan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser