nieuws

Man die vrouw én ongeboren kind verloor gaat viral met tragische kerstwens

Man die vrouw én ongeboren kind verloor gaat viral met tragische kerstwens

Een foto waar je stil van wordt: drie kerstsokken en een echo. De aangrijpende ‘kerstwens’ van de Amerikaanse Brandon, die zijn vrouw én ongeboren kind plotseling verloor, gaat nu viral.

| Lisa Koetsenruijter

Hij viert kerst met een ode aan zijn overleden vrouw, en vertelt de wereld het nieuws van hun ongeboren kind.

Lees ook
Amerikaanse Michael (3) krijgt ultiem kerstcadeau: een nieuwe familie

Tragisch voorval
20 december kreeg Brandon verschrikkelijk nieuws: zijn vriendin Kylee is omgekomen bij een verkeersongeluk. Een dag later schrijft hij haar een ontroerend bericht, dat nog een belangrijke boodschap bevat: de aankondiging dat ze een kindje zouden krijgen. Dat dus in Kylee is overleden door het tragische voorval.

Beiden verloren
“We zouden dit pas bekendmaken na 20 weken. We zouden een grappig filmpje maken om het aan te kondigen. Jij was 18 weken zwanger van mijn kind, en ik verloor jullie beiden op een avond”, schrijft hij op Facebook. Bij zijn brief aan zijn geliefde plaatste hij een foto: drie kerstsokken én een echo.

‘Cadeautjes voor jou’
De jonge Amerikaan beschrijft hoe raar zijn kerst nu zal verlopen: “Ik kijk nu naar de eerste kerstboom die ik in jaren heb gehad, een boom die we samen vonden en omhakten. Onder de boom liggen cadeautjes van jou aan mij, prachtig ingepakt. Het kost me moeite, maar ik zal naar je luisteren en wachten tot kerstochtend, tot ik je cadeautjes open maak.”

NIEUWS | DIE GAAT VIRAL | KERSTMIS

Bron: Facebook | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser