Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Man (30) wil huis niet uit en sleept ouders voor de rechter

Man (30) wil huis niet uit en sleept ouders voor de rechter

Michael Rotondo (30) uit de VS heeft zijn ouders voor de rechter gesleept. Zijn ouders vonden namelijk dat hij op zichzelf moet gaan wonen.

| Denise Mulder

Zelf snapt Michael niet waarom hij het huis uit moet.

Lees ook
Ouders van uit huis geplaatste baby krijgen tweede kans met robotbaby

Nog niet klaar

De ouders van Michael hebben hem 1100 dollar aangeboden om een plek voor zichzelf te zoeken. Michael is naar eigen zeggen nog niet klaar om op eigen benen te staan. Daarnaast vindt hij dat hij zes maanden de tijd had moeten krijgen om een ander thuis te vinden.

Belachelijk

De discussie tussen Michael en zijn ouders liep zo hoog op, dat er een rechter moest worden ingeschakeld. De rechtszaak vond gisteren plaats en Michael heeft zichzelf tijdens de zitting vertegenwoordigd, maar tevergeefs. Zijn ouders hebben de zaak gewonnen en Michael moet het huis verlaten. De ouders willen niet reageren op de zaak. Michael vindt de uitspraak ‘belachelijk’ en gaat in hoger beroep.

Procedure

De ouders van Michael zijn eerder deze maand een procedure gestart om hun zoon het huis uit te krijgen. Ze hebben vijf berichten die zij hun zoon hebben verstuurd, ingediend als bewijsstukken. Zo hebben ze hem onder andere verzocht om een baan te vinden, een woning te zoeken en waardevolle spullen te verkopen zodat hij wat geld heeft.

NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: CNN | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser