nieuws

Love Exchange van start met project 'Heroes of love'

Love Exchange van start met project 'Heroes of love'

Het social media event van Love Exchange is van start gegaan. De filmpjes met de BN’ers die zich met hun ‘liefdesheld’ sterk maken voor andersgeaarden, zijn nu online te zien.

| Joke Sitsen

Vijf BN’ers checken met vijf ‘liefdeshelden’ uit het buitenland in op de Love Boat. Daar zullen zij samen de nacht doorbrengen.

Liefdesproject
BN’ers Berget Lewis, Margriet van der Linden, Erik Arbores, Jennifer Hopelezz en Bas Kosters maakten elk een filmpje met hun partner in crime. De beelden die zij samen schoten voor Love Exchange zijn te zien op de site van NPO3Lab.

De koppels leveren deze schitterende foto’s op:

1. Berget met lhbt-activist Tatjana Lekathova(29) uit Sint- Petersburg. Als christen werkt ze al een aantal jaar aan het verbeteren van de rechten voor christelijke lhbt’ers.
Love Exchange-63845

2. Margriet met transgender Jabulani Chen Pereira (44), die in 2012 de Iranti-org oprichtte, een Zuid-Afrikaanse ‘queer human rights organization’.
Love Exchange-63794

3. Jennifer met Songfestivalwinnares Conchita Wurst
Love Exchange-63724

4. Erik met de Oegandese Kerin Nalwanga (28) van Out&Proud. Deze actiegroep met leden uit verschillende Afrikaanse landen zet zich in om het leven van lhbt’ers daar verbeteren.
Love Exchange-63613

5. Bas met Bekim Asani, het hoofd van de homovereniging LGBT United Macedonia.
Love Exchange-63573

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND

Bron: Love Exchange | Foto: Stefan Ammerlaan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser