Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

LINDAnieuws is genomineerd voor Website van het Jaar 2018

LINDAnieuws is genomineerd voor Website van het Jaar 2018

Het is al een bescheiden feestje waard: LINDAnieuws is genomineerd in de categorie Lifestyle voor de Website van het Jaar Verkiezing 2018. Een nog groter feest wordt het wanneer we ook daadwerkelijk de titel bemachtigen. 

| Maaike van de Graaf

Stemmen geblazen dus. We geven je tien redenen om dat op ons te doen.

Lees ook
Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar: 10 redenen om op ons te stemmen

Genomineerd

Een hele eer is het, dat LINDAnieuws is genomineerd in de categorie Lifestyle voor Website van het Jaar 2018. Een hoop blije koppen dus op de redactie, maar tegelijkertijd streven we naar winst. Het zou nóg geweldiger zijn als we daadwerkelijk Website van het Jaar 2018 in de categorie Lifestyle worden. Stemmen wordt daarom enorm gewaardeerd en kun je hier doen tot 23 oktober 15.00 uur. Nog een kleine twee uur dus.

Website van het Jaar 2018

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Stemmen maar
Stem hier op LINDAnieuws als Website van het Jaar

NIEUWS | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws / Website van het Jaar 2018 | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser