Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

De nieuwe LINDA.wonen 'VERHUISSTRESS' ligt vanaf morgen in de winkel

In de nieuwe LINDA.wonen ‘VERHUISSTRESS’ spelen rapper Akwasi en presentatrice Tess Milne een stel dat gaat scheiden en flink strest over een verhuizing.

| Savannah Borst

Ook geeft kostuumontwerper en LINDA.tv’s Bho Roosterman (44) een kijkje in haar jaren 70-huis.

‘Schijt-subwoofer’

In haar editorial schrijft Linda de Mol over een subwoofer die haar man Jeroen zou plaatsen achter de bank, maar dat verliep niet helemaal zo als gepland… “Ik sta hier tegen een rare minibar aan te kijken. Die schijt-subwoofer verpest de hele kamer, dus die moet WEG!”

Sereen wit

Maar ook: Sandra Gering (71) heeft een ijspaleis. Alles in haar huis is sereen wit. De enige kleuren in haar appartement komen van de kunst en bloemen. Daarnaast laat voormalig tv-presentator Dennis Storm (33) zijn huis zien: “Minimalisme is niet alleen zwart-wit. We wonen niet in een operatiezaal.”

Verder in dit nummer

Lekker lezen: acteur Kay Greidanus (27) en actrice Sarah Chronis (32) delen hun huishoudelijke ergernissen. Kay: “Ik ben verstrooid. Het gebeurt vaak dat ik boven sta, en niet meer weet waarvoor ik naar boven ging.”

Maar ook:

Crime Scene Cleaners doen ’t vuile werk

“Hoelang ik dit ook doe, die lijkengeur went nooit.”

Bloedmooie verhuizers

“Kom je nog eens langswippen?”

Tijdloos: Iris Apfel

De coolste negentiger ter wereld.

De nieuwe LINDA.wonen 16 ‘VERHUISSTRESS’ ligt vanaf morgen in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | WONEN | BEKEND

Bron: LINDA.wonen 16 | Foto: LINDA.wonen 16 / Carli Hermes

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser