Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

LINDA.tv presenteert nieuwe dramaserie: Bitterzoet

LINDA.tv presenteert nieuwe dramaserie: Bitterzoet

Wat hebben actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer met elkaar gemeen? Ze spelen alle drie in de nieuwe serie Bitterzoet, die speciaal gemaakt is voor LINDA.tv.

| Malin Kox

Bitterzoet bevat bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven.

Het verhaal
Anna, Caro en Esmée zijn dertigers die elkaar al sinds hun studententijd kennen. Ze hebben een eigen leven, maar zien elkaar regelmatig. Daten, rimpels, sex, opvoeding – niets blijft onbesproken. De afleveringen, van elk ongeveer zes minuten, bevatten telkens een afgerond verhaal. Gedurende de reeks leer je de vrouwen steeds beter kennen als kijker.

De makers
LINDA.-columnist Roos Schlikker tekende voor het scenario van Bitterzoet. Talpa Fictie, bekend van Divorce en Gooische Vrouwen, verzorgt de productie. De verhalen zijn gebaseerd op de blog wine-up.nl, en wordt mede mogelijk gemaakt door Jillz.

De afleveringen
De eerste aflevering is op donderdag 28 januari om 20.00u te zien bij LINDA.tv. In totaal komen er twintig uitzendingen Bitterzoet, inclusief een making of.

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

PaulaPaula

Allemaal kijken. Prachtig gedraaid door mijn dochter Rozemarijn!

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser