Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

LINDA. krijgt nieuwe adjunct-hoofdredacteur én hoofdredacteur LINDA.meiden

LINDA. krijgt nieuwe adjunct-hoofdredacteur én hoofdredacteur LINDA.meiden

Sanne Groot Koerkamp (34) wordt per 1 maart adjunct-hoofdredacteur LINDA. en nieuwe hoofdredacteur voor LINDA.meiden.

| Renske Karel

Sanne is op dit moment nog hoofdredacteur van magazine Glamour. Vanaf 1 maart 2017 komt Sanne het LINDA. team ondersteunen.

‘Meer dan een magazine’
Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA. en creatief directeur Mood for Magazines: “LINDA. is inmiddels meer dan alleen een magazine met de bijbehorende specials, maar ook een nieuwssite, een online videokanaal, foundation, festival en een creatief bureau. Dat vraagt om uitbreiding van onze professionals. Ik ben enorm blij dat Sanne de overstap naar ons maakt. Zij heeft ontzettend veel ervaring en bovendien de afgelopen jaren Glamour weer helemaal op de kaart gezet.”

‘Kan niet wachten’
Sanne Groot Koerkamp: “Om het inspirerende team van LINDA. op deze posities te komen versterken, voelt als een ongelooflijke eer. LINDA. is in mijn ogen het grootste mediamerk van dit moment. Het weet digital, print, mobile, televisie en fysieke events op een ongeëvenaarde manier met elkaar te verbinden. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van dit heerlijke merk.”

Over Sanne
Sanne begon haar carrière als onderzoeksjournalist bij Nieuwe Revu. Daarna volgden al snel verschillende hoofdredacteur-functies bij onder andere Spunk, Green 2.0 en de modevakbladen Textilia, Schoenvisie en Bengels. Vanaf september 2014 is Sanne hoofdredacteur bij Glamour.

Vanaf 1 november vult Phaedra Werkhoven twee maanden de positie van adjunct-hoofdredacteur LINDA. interim in.

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDAnieuws | Foto: RvdA / Instagram Sanne Koerkamp

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser