nieuws

Linda de Mol ontkent relatie te hebben gehad met Ed Nijpels

Linda de Mol ontkent relatie te hebben gehad met Ed Nijpels

Oud-politicus en tv-presentator Ed Nijpels (68) beweert een relatie te hebben gehad met Linda de Mol. Dat heeft hij verteld in een interview met ‘EenVandaag’. 

| Elisa Heisen

Volgens de presentatrice is daar echter helemaal niets van waar.

‘Goed bewaard geheim’

”Een goed bewaard geheim”, noemt Nijpels het. Hij zou Linda de Mol hebben leren kennen tijdens de uitreiking van de Edisons in 1983, toen hij nog fractievoorzitter was van de VVD. Ze zou hem hebben geholpen bij het overhandigen van een Gouden Harp. ”Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen.”

Verbijsterd

Linda de Mol ontkent dat het om een relatie ging. ”Ik ben echt serieus verbijsterd door deze opmerking. Ik ben één keer op zijn uitnodiging, toen ik een jaar of 19 was, met hem uit eten geweest. Zijn chauffeur kwam me ophalen. Ik had hem verteld dat ik auteursrecht wilde gaan studeren en hij zei dat hij me daarbij misschien kon helpen met interessante informatie vanuit zijn beroep. We hebben een leuke avond gehad, maar daar is het ook bij gebleven. Een relatie is echt wel iets heel anders dan een etentje in mijn optiek. Heel erg raar dit.”

NIEUWS | BEKEND

Bron: EenVandaag/LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jan ZandstraJan Zandstra

Tja, er is ook een partij genoot die bij Poetin in het vakantiehuis zat. Er was ook een partij genoot die de burger gouden bergen beloofde , eerst het zuur dan de Zalm, Pinokio partij VVD!! Daarnaast moet je als vrouw wel even over een flinke berg stappen om met Edje een relatie te hebben! Maar dat is smaak gebonden....

Mick TartarusMick Tartarus

Er zijn meer mensen verbijsterd door uitlatingen van de heer Ed Nijpels.Ed Nijpels en Diederik Samsom willen nu ook de goede aardgasinfrastructuur ontmantelen en het gebruik van het relatieve schone aardgas vervangen door o.a. het -zeer vervuilende- stoken van hout.Het gebruik van aardgas wordt voor de gemiddelde consument op termijn onbetaalbaar, zie:https://www.telegraaf.nl/financieel/2207605/consument-wel-duurder-uit-met-gasplan

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser