nieuws

LINDA.160 'HET WAS EEN BIZAR JAAR' ligt vanaf woensdag in de winkel

In LINDA.160 ‘HET WAS EEN BIZAR JAAR’ vertellen zeven BN’ers over wat zij afgelopen jaar voor heftige of juist geweldige gebeurtenissen hebben meegemaakt.

| Yara Mureau

Zo werd Lil’ Kleine (23) verliefd: “Afgelopen lente gaf ze me eindelijk een kans en die heb ik vol gepakt.”

Lees ook
Stuur dit jaar eens een kerstkaart van LINDA.foundation

Kras en win
In dit kerstnummer maak je ook dit jaar weer kans op de favoriete producten van Linda de Mol. Hoe? Heel simpel: kras de code van de kaart op de cover, vul ‘m hier in en kijk of je hebt gewonnen.

Linda blikt terug
Linda blikt in haar editorial terug op het afgelopen jaar. Haar dochter slaagde voor haar vwo en rijbewijs, werd haar zoon twintig (‘jezus, twintig!’) en ook wel een hoogtepuntje: ze werd ‘voor het eerst dit decennium kneiterdronken’ toen ze met Jeroen in Antwerpen was. Maar er waren ook dieptepunten. Een hoop kritiek voor RTL en de niet-lesbisch zoenende meiden op de cover. Maar ook het veel te vroege overlijden van de echtgenoot van een dierbare vriendin. Kortom: een bizar jaar.

Wat een jaar
Ook Lil’ Kleine (23), Janine Abbring (41), Nicolette Kluijver (33), Marieke Elsinga (31), Halina Reijn (42) en Jesse Klaver (31) blikken terug op 2017. Zo is Halina in de liefde heel gelukkig en kon het geluk van Marieke niet op toen Boulevard op haar pad kwam. Maar natuurlijk gebeurden er ook minder leuke dingen. De moeder van Jesse kreeg een hersenbloeding en heeft het ziek zijn Nicolette angstig gemaakt.

Monogamie
Actrice en presentatrice Tatum Dagelet (42) en Zanger Marco Borsato (50) praten in een interview over vriendschappen, relaties en vreemdgaan. Marco: “Als ik een keer een slippertje zou maken, zou Leontine het me vergeven. We zijn samen sterk genoeg om zoiets te overwinnen.” Tatum is open over therapie. “Toen ik ging scheiden, heb ik daar veel aan gehad. En nu nog steeds.” Ook is ze even klaar met mannen. “Ik heb besloten dat ik niet meer aan een relatie begin tot ik de ideale saaie man gevonden heb.”

Ook in dit nummer
Zes mensen over misofonie en in hoeverre je smakken kunt haten. Ook wachten zes honden in het asiel tot iemand ze in de armen sluit. Marijn Weerdenburg vertelt over het borstvoeding aan haar zoontje: “Mijn borsten zijn giga nu.” En ook in LINDA. 160: Wietze de Jager over zijn breuk met Mattie Valk.

De nieuwe LINDA.160 ‘WAT EEN BIZAR JAAR’ ligt vanaf woensdag 15 november in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.160 HET WAS EEN BIZAR JAAR

Bron: LINDA. 160 'HET WAS EEN BIZAR JAAR' | Foto: LINDA.160 Hans van Brakel / Wendelien Daan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Suzan VerschuurSuzan Verschuur

Gedurfd en cool van melano en advertentie met een oudere vrouw #realbeauty, schril contrast met plastic fantastic van Seiko een pagina verder.

Yenthe RobinYenthe Robin

Linda zamelt geld in voor arme gezinnen maar plaatst wel een lamp van 3932 euro bij de hebbedingetjes.

Annet van Huijkelom-FrankenaAnnet van Huijkelom-Frankena

Lieve Saskia, ik ga samen met jou ondergronds. Met kilo's roomboter, liters wijn, heel veel chocolade en ander lekkers. Deal?

Marianne Amersfoort-GerritsenMarianne Amersfoort-Gerritsen

Wat is Lil Kleine gegroeid als persoon zeg, als HIJ zijn vriendin bezwangerd, zou ze de baby nu WEL mogen houden?! Alsof hij daar wat over te zeggen heeft! Mafkees

Brenda LuifBrenda Luif

Wat een hufter, die twitteraar

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser