Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lijstje van de dag

Arie Boomsma deelt foto en persoonlijk verhaal om kraamhulp te bedanken

Arie Boomsma deelt foto en persoonlijk verhaal om kraamhulp te bedanken

Arie Boomsma deelde vandaag een foto via Instagram waar hij te zien is met dochtertje Bobby. De reden? Zijn kraamhulp eens flink in het zonnetje zetten.

| Helen Vis

En Arie is niet de enige die dat doet.

Baby Bobby

De foto van Arie en Bobby werd genomen op de dag van de geboorte. Arie schrijft erbij: ‘Onze kraamverzorgende was een rots in de branding. Een grote, gezellige vrouw met een onuitputtelijke bron aan kennis van baby’s, bakeren, badderen, zorgen. Pas toen ze al lang weer weg was, realiseerden we ons hoeveel we van haar geleerd hebben.’

View this post on Instagram

Deze foto werd genomen op de dag van Bobby’s geboorte. Zo nu en dan kijken we naar de foto’s uit die periode. Dat opvallende evenwicht tussen vermoeidheid en voldoening. Slaapwandelend van nieuwe ervaring naar nieuwe ervaring. Onze kraamverzorgende was een rots in de branding. Een grote, gezellige vrouw met een onuitputtelijke bron aan kennis van baby’s, bakeren, badderen, zorgen. Pas toen ze allang weer weg was realiseerden we ons hoeveel we van haar geleerd hadden. Hoe fijn het was om zo’n stabiel persoon, iemand die wél gewoon weet wat ze doet, in huis te hebben. Soms denk ik terug aan die periode, als ik iets doe dat ik van haar geleerd heb. En dat is veel, want na de geboorte van Mozes vroegen we of we weer dezelfde kraamverzorgende konden krijgen. Onze M. die liever geen spotlight op zich heeft, maar die ik toch heel graag nog eens wil bedanken. Ze was twee keer een week in ons leven, op momenten die zo diep gegrift staan in onze herinneringen. Aan de basis van twee levens. Ik denk vaak aan haar. Bijvoorbeeld wanneer ik Mozes als een rugbybal op één onderarm droeg, of hem met de greep die M. mij leerde in het bad hang. Als ik ergens kokosolie zie, omdat ze onze baby’s daarmee insmeerde, zoals ze dat in Suriname doen. Pampers heeft nu het initiatief genomen om al die kraamverzorgenden te bedanken. Om een golf van dankbaarheid te creëren met een hashtag: #bedanktKraamverzorgende Het maakt niet uit hoe lang geleden het is dat je kraamhulp in huis had. Een kleine ode aan dat mooie beroep.

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

Bedankt, kraamverzorgende

Arie gebruikt voor zijn eerbetoon de hashtag #bedanktKraamverzorgende. En daar is hij niet de enige mee. Het luiermerk Pampers riep namelijk alle ouders op om deel te nemen en hun kraamverzorgende te bedanken via deze hashtag. Daar wordt flink gehoor aan gegeven.

We zetten een paar mooie posts voor je op een rij.

View this post on Instagram

•Mini man• Gister hebben we je moeten los laten. Dat was 1 van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Ondanks het grote verdriet was het zo een mooi en waardig afscheid! Ik had een gedichtje voor je geschreven en precies op het moment dat ik de volgende woorden uitsprak liet tussen alle stortregen en onweer de zon zich (voor het eerst die dag en maar 5 sec) heel even zien. ‘Met ons prachtige en sterke gezin staan we sterk ondanks de pijn, want na regen komt altijd zonneschijn’. Wat een speciaal en bizar moment...💙 Voor altijd in ons hart liefste Gray... #grayjones #stillborn #love #momof3 #baby #babybrother #bedanktkraamverzorgende #son #family #staystrong 📷: @heidigita

A post shared by Christel Leonie (@christelleonie) on

Lees ook
Met deze actie bedank jij jouw kraamverzorgende op bijzondere wijze

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | KINDEREN | LIJSTJE VAN DE DAG | LIFESTYLE | BABYNIEUWS

Bron: Instagram | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lijstje van de dag

Lees dit ook even

Please update your browser