Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lijstje van de dag

10 x zoek de verschillen: Catherine, Duchess of Cambridge en prinses Diana

De hertogin van Cambridge vindt vaak een manier om de herinnering aan prinses Diana levend te houden. Van subtiele sieraden tot een volledig gelijke outfit.

| Laura van der Molen

En dat levert dit lijstje voorbeelden op:

1. Zo droegen Kate en Diana beiden een rode jurk met wit kraagje. Kate was net bevallen van zoon Louis en Diana van haar zoon Harry in 1984.

kate middleton

2. Diana kreeg in 1983 een gouden ketting met de naam van haar zoon William erin gegraveerd. Toen Kate beviel van George gaf haar zus Pippa Middleton haar eenzelfde soort ketting. Inmiddels staan George en Charlotte, de kinderen van Kate en William, in de ketting vereeuwigd. 

diana

3. Kate zien we zelden met een tiara op, maar tijdens de jaarlijkse receptie van Queen Elizabeth droeg ze er een die de favoriet was van Diana.

kate middleton

diana

4. In 2013 werd Kate voor het eerst moeder en droeg ze een gestipte jurk. Diana had eveneens een jurk met stippen aan toen ze van William beviel in 1982.

kate

diana

5. Diana verscheen in 1981 in een bloemenjurk tot over de knieën met strik in de nek en getailleerd in haar taille. Kate spotte we 36 jaar later in vrijwel dezelfde jurk. Het is wel duidelijk dat Williams moeder nog steeds een inspiratie is voor de hertogin van Cambridge.kate middleton

diana

6. De twee royals hebben meer gemeen dan alleen hun outfit. Beiden hebben een dosis sportieve genen meegekregen. 

ski

7. Dat wit nooit uit de mode gaat blijkt wel. Diana combineerde de witte jurk-jas met een wit hoedje, wat we volledig terugzien bij Kate die wandelt met prinses Charlotte.

kate middleton

diana

8. In 2012 tijdens een tuinfeestje waren alle ogen gericht op Kate die in een zéér gelijkende outfit verscheen als Lady Di in 1985. Uiteraard met een moderne twist en zonder pofmouwen.

kate

Diana In Sicily

9. Een zwarte top, een rood jasje en een zwarte hoed: Kate en Diana lijken als twee druppels water op elkaar. 

kate en diana

10. Wanneer het op chique events aankomt waar gala de dresscode is, weten Kate Middleton en Diana Spencer direct wat ze aantrekken: een zwarte strapless jurk met ruches aan de bovenkant. 

kate middleton

Lady Diana Spencer

Lees ook
Het nichtje van prinses Diana lijkt op haar tante én is ook net zo’n stijl-icoon als zij

VIDEO'S | SNACKS | BEKEND | LIJSTJE VAN DE DAG | LIFESTYLE | KIJKEN, KIJKEN, KIJKEN

Bron: Getty Images | Foto: Getty Images / Pinterest

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lijstje van de dag

Lees dit ook even

Please update your browser