de lijstjes van 2014

Kris Berry: 'Ik mocht voor LINDA. de reis der reizen maken'

Kris Berry: 'Ik mocht voor LINDA. de reis der reizen maken'

In de eerste dagen van het nieuwe jaar kijken we graag nog stiekem even achterom. Wat waren nou eigenlijk de hoogtepunten? En natuurlijk bedenken we wat er dit jaar anders moet en welke goede voornemens daarbij horen. Singer-songwriter Kris Berry deelt met ons haar diepte- en hoogtepunten.

| Karlijn Meinders

Wat was jouw hoogtepunt van het jaar?
Mijn hoogtepunt? Easy as pie. Dat begon denk ik al in januari van 2014. Toen mocht ik met LINDA. voor een shoot (jullie weten dat ik geen model ben, dus mazzelaar dat ik was) de ‘Reis der reizen’ meemaken. Het klonk ook erg vriendelijk in mijn oren, dus keek ik er net zoveel naar uit als hoe ik het mis! Geen verrassingen hoor, want zo was het.
Voor een shoot met onder anderen ene Evgeniy Levchenko naar Huvafen, het prachtige eiland in de noordelijke atol van de ongekend mooie Malediven: het was een once in a lifetime opportunity. Ik verzeker jullie, ik keer absoluut terug. Wat kan ik zeggen, als je opgehaald wordt op de luchthaven door twee speedboten met beide 400PK Mercury Motoren en je ruikt de geur van de olie (ik ben al een eilandenmens en deze geur herken je uit duizenden) sta je al 2-0 voor. En dan staan er twee lieve mannen in sarong klaar met extra koude, verse Lemongrass in een gekoeld glas, plus een koud washandje – want o, wat was het afzien aan boord van de super-de-luxe Etihad Airways… (wil ook heel graag vaker met die maatschappij reizen. Ik zit as we speak met een andere carrier op Schiphol dit te typen, met duizend uur vertraging).

Wat was jouw dieptepunt van het jaar?
Dat was mijn break-up. 

Waar heb je je over verbaasd afgelopen jaar?
Hoeveel Syrische kinderen, die vluchteling zijn en trauma’s en verdriet hebben, ook echt heel leuk en gezellig en volwassen kunnen zijn. Ik wil me vaker inzetten voor hen, zie meer op Syrious Mission of volg ze op Facebook.

Wat zijn je goede voornemens voor 2015?
Uitgaan van mijn eigen kracht en vertrouwen hebben in het universum (haha, vaag)! (Carrière, persoonlijk, innerlijke rust).

NIEUWS | BEKEND | FEESTDAGEN | DE LIJSTJES VAN 2014

Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer de lijstjes van 2014

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser