Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

de lijstjes van 2014

Kimberley Klaver: 'Ik kan veel meer dan ik ooit had gedacht'

Kimberley Klaver: 'Ik kan veel meer dan ik ooit had gedacht'

In de laatste dagen van het jaar kijken we graag even achterom. Wat waren nou eigenlijk de hoogtepunten? En natuurlijk bedenken we ons wat er volgend jaar anders moet en welke goede voornemens daarbij horen. Kimberley Klaver deelde met ons haar eindejaarslijstje.

| Karlijn Meinders

Wat was jouw hoogtepunt van het jaar?
In de finale van het tv-programma Atlas staan, tv en radio maken vanaf de Noordkaap voor 3FM en natuurlijk mijn verloving.

Wat was jouw dieptepunt van het jaar?
Het laten weghalen van een oog bij mijn hond nadat hij was aangevallen en gebeten. Vond ik zo zielig, het deed pijn dat ik het niet heb kunnen voorkomen.

Wat heeft je verbaasd dit jaar?
Mijn honger naar thrill, avontuur en uitdagingen. Bij zowel het programma Atlas, als reizen en draaien voor Serious Request 3FM heb ik gemerkt dat ik daar echt behoefte aan heb en dat ik veel meer kan en durf dan dat ik ooit had gedacht.

Wat zijn je goede voornemens voor 2015?
Een nieuw deel van de wereld ontdekken, leren surfen, mezelf meer ontwikkelen op gebied van presenteren en leren monteren. Oh ja, en m’n bloemen langer dan één dag in leven houden …

NIEUWS | FEESTDAGEN | DE LIJSTJES VAN 2014

Foto: LINDA.108 / Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer de lijstjes van 2014

Lees dit ook even

Please update your browser