Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lezersreacties

Dit zijn jullie reacties op 'Zondag met Lubach' over Amerikaans succes Glennis Grace

Dit zijn jullie reacties op 'Zondag met Lubach' over Amerikaans succes Glennis Grace

Het nieuwe seizoen van ‘Zondag met Lubach’ trapte af met een filmpje over de ‘echte’ Glennis Grace, die vanavond in de finale staat van’America’s Got Talent’. De video riep veel reacties op. 

| Helen Vis

Wij hebben er een paar op een rijtje gezet.

Arjen Lubach

Arjen Lubach laat in zijn Heartbreaking Story zien hoe Glennis Grace wordt neergezet in Amerika en hoe Nederland haar kent – en dat is een tikkeltje anders. Jullie reacties lopen behoorlijk uiteen: sommigen vinden de video belachelijk en niet gunstig voor de kansen van Glennis, en anderen snappen Lubach wel.

Positief

1.Linda Houdijk-Steenvoorden

“Het enige wat Glennis doet is haar droom volgen en een kans pakken… wat is daar mis mee? Menigeen zou hetzelfde doen met dat talent en die mogelijkheid! Programma’s in Amerika worden nu eenmaal anders in elkaar gezet, het publiek is ook anders. Ik lach me rot als ze wint! Zingen kan ze sowieso.”

2. Mandy Nederlof

“Sneu hoor, iemand anders haar kansen willen verpesten. Iedereen weet toch dat Glennis zelf geen inspraak heeft in wat de producenten wel en niet over haar willen vertellen. Dit is een mooie kans voor haar en het enige wat ze hoeft te doen is niet vertellen dat ze een keer met een cover op één heeft gestaan in een klein lullig landje en dat ze, als 1/5e van een collectief een aantal keer een grote concertzaal heeft uitverkocht. Wie zou dat nu niet doen? Het is niet alsof ze van haar vragen om haar zoon te verbergen ofzo… dat zou een ander verhaal zijn.”

3. Astrid Kruijer-van Leeuwen

“Kun je nagaan hoe het publiek wereldwijd gemanipuleerd wordt qua zielige verhalen. Glennis wordt in elk geval goed gecoacht, she follows the rules. En ik gun haar het succes, ze heeft een dijk van een stem en er keihard voor gewerkt.”

Kritisch

1. Ingrid van Daele

“Haha precies dit dus! Op de Amerikaanse tv komt ze ineens ook bedeesd en bescheiden over en zo dankbaar dat ze eindelijk gezien wordt. Terwijl ik haar juist altijd zo ongelofelijk arrogant vind overkomen. Eerlijk is eerlijk, ze heeft wel een dijk van een stem en ze ziet er fantastisch uit natuurlijk. Maar sympathiek komt ze op mij zeker niet over, behalve in de Amerikaanse versie nu haha.”

2. Herma Kerkhof

“Bedankt Arjen Lubach!! Zo waar dit !! Prachtig eindelijk is iemand die er wat over dit achterlijke gedoe zegt!!!”

3. Ina Klompmakers-van Der Scheer

“Fantastisch ik moest hier erg om lachen. Hij liet het zien, ik dacht het. Geweldige stem prachtig, en voor mij terechte finalist. Maar Amerikaanse tv-drama … vreselijk.”

Lees ook
Nieuw seizoen ‘Zondag met Lubach’ trapt af met ‘Glennis Grace’s Heartbreaking Story’

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

NIEUWS | TV | BEKEND | LEZERSREACTIES

Bron: Reacties Facebook | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lezersreacties

Lees dit ook even

Please update your browser